Altijd in beeld met een tiptop gevelreclame

Geschreven door:

Leon de Haas

Gepubliceerd op:

17 november 2020
Gevelreclame

Nu de zomer ver achter ons ligt, lijkt elke dag korter te worden. De lampen in huis, autoverlichting en straatlantaarns gaan steeds eerder aan. Dat geldt ook voor de gevelreclame van je bedrijf. Dan wil je wel dat jouw uiting goed en netjes zichtbaar is. Er is niets zo storend als een kapotte of slecht werkende gevelreclame. En dat is zeker niet nodig.

Het plegen van onderhoud is van groot belang. Algengroei, vuilontwikkeling en insectennesten kunnen leiden tot storingen en/of schade. Door regelmatig je gevelreclame te laten onderhouden voorkom je veel ellende. Daarnaast wordt de levensduur verlengd door het inwendig en uitwendig schoonmaken van de hele installatie, het op tijd vervangen van een kapotte lichtbron of transformator en het controleren van het leidingwerk. Op de lange termijn bespaart dat aanzienlijk in de kosten.

Een deskundige reparatie

Een gevelreclame die regelmatig onderhouden wordt, hoeft zelden gerepareerd te worden. Mocht een defect toch onverhoopt voorkomen, dan is het zaak om de installatie door een deskundige, gespecialiseerde monteur te laten maken.

Bespaar 85% op de energiekosten

Bestaan de lichtbakken of andere gevelreclame nog uit neon- of tl-verlichting? Laat deze dan meteen ombouwen en voorzien van led-verlichting. De led-technologie is continu in ontwikkeling. De huidige led-modules hebben een hogere lichtopbrengst en minder verbruik dan enkele jaren geleden. De besparing op de energiekosten kan oplopen tot maar liefst 85%. Aantrekkelijk voor de portemonnee én voor het milieu.

Maak je gevelreclame zichtbaar

Met een onverlichte gevelreclame kun je toch opvallen. De meest voor de hand liggende oplichting is het extern aanlichten van de geveluiting. Dat is mogelijk met een led-lichtkoof of een led-spot. Vervanging door een verlichte gevelreclame is natuurlijk ook mogelijk, evenals het plaatsen van een extra reclame-uiting.

Je bedrijf in de spotlights

Een unieke en opvallende gevelreclame zet jouw bedrijf en bedrijfspand in de spotlights. De mogelijkheden zijn ongekend: Of je nu kiest voor gevelborden, gevelletters, lichtbakken of verlichte led-letters, Haas Reklame zorgt voor een tiptop gevelreclame waarmee je altijd zichtbaar bent.

Haas Reklame adviseert je graag over het plegen van onderhoud, het uitvoeren van een reparatie, het vervangen door led-verlichting, het aanlichten van je gevelreclame of de aanschaf van een nieuwe installatie. Maak een afspraak of bel 0168 46 32 33.