Ben jij klaar voor een nieuwe of hernieuwde start?

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

05 februari 2021
Van Dueren gevel en zuil-34 printen

Ondanks dat de eerste sneeuw is gevallen, beginnen de dagen weer te lengen. Planten en dieren ontwaken uit hun winterslaap en nieuw leven dient zich straks weer aan. Tijd voor een nieuwe start. Ben jij daar ook klaar voor?

Haas Reklame denkt dan graag met je mee over het restylen van je bedrijf.

Neem Autobedrijf van Dueren als voorbeeld. Binnen enkele weken onderging het bedrijfspand een volledige metamorfose, geheel volgens de nieuwe huisstijl. Dankzij Haas Reklame verliep dit soepel en volgens schema.

Van dit project is een video gemaakt, bekijk hem hieronder. Volg ons dan ook meteen op YouTube voor meer leuke filmpjes over ons werk!

 

Haas Reklame restylet Autobedrijf van Dueren

“Het was razendsnel en prima geregeld”

Autobedrijf van Dueren uit Willemstad is sinds 1 januari dit jaar een Bosch Car Service-bedrijf. Daarvoor moest in de feestmaand de look and feel worden aangepast naar de merkonafhankelijke formule. Een klus onder hoogspanning die Haas Reklame razendsnel en naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Autobedrijf van Dueren is al lange tijd klant bij Haas Reklame. “Ze hebben onder andere ons logo ontworpen en onze vlaggen geleverd”, vertelt Yara van Dueren den Hollander. In december klopte het autobedrijf aan voor een haastklus. “We gingen per 1 januari over op Bosch Car Service. Daarvoor moest alles om. We waren echter niet tevreden over de uitingen van Bosch Car Service. Daar wilden we een eigen draai aan geven met ons eigen logo. Volgens Bosch Car Service was dat niet mogelijk, maar Haas Reklame kreeg het wel voor elkaar.”

Reclamezuil

Het grootste object was de reclamezuil bij de oprit naar het autobedrijf. “Die is dankzij Haas Reklame in onze eigen stijl gebleven, met ons eigen logo én het logo van Bosch Car Service. Precies zoals we het wilden hebben”, meldt Yara. “Daarnaast is ook de kleine zuil bij de ingang aangepakt en is in de belettering van de showroom het logo van Bosch Car Service verwerkt.”

Creatief

Haas Reklame ging op zoek naar de mogelijkheden en vond die ook. “Ze hebben heel creatief meegedacht”, aldus Yara. “Vooraf kregen we diverse ontwerpen. Daaruit hebben we één ontwerp gekozen dat met een paar kleine aanpassingen is uitgevoerd. We waren ook heel blij met de snelle levering. Het moest allemaal voor 1 januari zijn geregeld en dat is gelukt. We zijn al langer klant, maar ook de volgende keer kiezen we opnieuw voor Haas Reklame. We zijn absoluut tevreden.”

Autobedrijf van Dueren is een familiebedrijf dat sinds 1987 bestaat. Het wordt geleid door drie broers en bestaat uit een team van 17 medewerkers. Naast het autobedrijf wordt tevens een tankstation met 24-uurs service en een wasstraat geëxploiteerd. Autobedrijf van Dueren staat garant voor deskundig advies, vakkundig onderhoud en reparatiewerk. Het bedrijf uit Willemstad is tevens het adres voor hulp bij pech, autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare occasions.

Gevel Letter

Voor de verlichte gevel letters is er een profiel gekozen met van gelast aluminium. Ze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. De doosletters zijn voorzien van een acrylaat fond. Deze is bevestigd door middel van een kunststof CAB-profiel. Deze doosletters lichten aan de voorzijde uit. Maar zijn op diverse manieren uitvoerbaar. Zo kan het ook in schreef- en schrijfletteruitvoering geleverd worden. De doosletters kunnen ook exclusief verlichting worden geleverd in elke gewenste standaard diepte.

Reliëf: 80, 120, 140 of 160 mm  
  Minimale x-hoogte: 200 mm  
  Minimale stokbreedte: 25 mm  
  Lichtkleuren: wit, warm wit, geel, rood, blauw en groen  
  Garantie Profiel 5 onverlicht: 2 jaar  
  Garantie Profiel 5 inclusief LED verlichting: 5 jaar (2 jaar All-Inclusive, 3 jaar product garantie)  
  Lakwerk binnenzijde: mat wit  
  Lakwerk buitenzijde: elke gewenste RAL-kleur  
  LED verlichting stokhoogte: 20 tot 198 cm  
  Onverlicht stokhoogte: 20 tot 198 cm

 

Ben jij ook klaar voor een creatieve samenwerking? Neem dan contact op en maak nog voor het voorjaar een nieuwe of hernieuwde start. Je bent eraan toe.

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]