Carwrap van een Audi RS 7

Geschreven door:

Leon de Haas

Gepubliceerd op:

03 februari 2021
IMG_4794 signing

Voor een klant hebben we een Audi RS 7 gewrapt in mat zwarte folie.

Carwrapping betekent letterlijk: het inpakken van de auto. Met carwrapping krijgt een auto een totaal nieuw uiterlijk zonder dat deze hoeft te worden overgespoten. Carwraps hebben een lange levensduur en zorgen er bovendien voor dat de originele autolak jarenlang beschermd blijft. Er zijn op carwrap-gebied talloze mogelijkheden: unikleuren, print, full-wraps en talloze combinaties daarvan.

Carwrapping is de beste manier om een auto een geheel eigen touch te geven of in een trendkleur of specifiek design te brengen. Haas Reklame gebruikt voor carwraps gegoten PVC met sublieme eigenschappen, waaronder een betere en langdurige hechting gedurende jaren. Ook in naden en hoeken waar andere materialen het op den duur laten afweten.
Nagenoeg elk ontwerp kan worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er heel veel effecten mogelijk, zoals carwraps in mat, chroom, zijdeglans, metallic, hoogglans en zelfs fluweel.

Bekijk hieronder een timelapse van Audi RS 7

 

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]