Eindeloos van look veranderen met textielframes

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

12 april 2021
Solide Frame Image 6

Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd. Je stelt jouw eigen formaat textielframes samen.

Genoeg van je canvas aan de muur, of sta je op de beurs en ben je opzoek naar aankleding? Onze aluminium textielframe met peesdoek is dan de allerbeste keuze. Een mooie print op bijvoorbeeld een dekostof met rondom een strak zilver of zwart profiel. Het doek kan je middels de pees onzichtbaar in het frame monteren, waardoor je altijd zeker bent van een strakke afwerking. Bekijk hieronder welke opties je allemaal hebt. Speciale formaten of wensen?

Solide Frame Image 4

Wissel gemakkelijk van boodschap

Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Je kan kiezen uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Textielframe met peesdoek

Standaard bieden we je twee soorten wandframes aan. Een frame van 19mm en 27mm. Beide diktes worden aangeboden in de kleuren mat zilver, wit en mat zwart. Alle textielframes leveren we compleet met doek en alle benodigde montage materialen. Indien gewenst kunt u ook alleen een peesdoek bestellen. In het wandframe profiel kan je zelf gaten boren om het frame vervolgens aan de muur te monteren. Bij de vrijstaande frames komen natuurlijk bijpassende voeten. Vrijstaande frames zijn in de meeste gevallen maatwerk, neem hiervoor contact met ons op. Haas Reklame maakt dan een vrijblijvende offerte voor u van het juiste vrijstaande textielframe.

Verschillende peesdoek materialen 

Bij het textielframe kies je uit zeven soorten doek: Dekostof, Dekostof Antibacterieel, Decotex, Structex, Theater, Blackback XL en Blackback Soft. Bij het LED frame heb je keuze uit Samba Backlit. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling. Een absolute verrassing voor je wand! Voor het gemakkelijk bevestigen wordt het doek afgewerkt met een pees.

Uitgelicht: Decotex

Decotex is een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat.

Uitgelicht: akoestisch paneel

 

Markvliet Netwerk Notartissen Akoestisch DecodoekAcousticPro® panelen maken de perfecte plek voor jouw klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met AcousticPro® panelen zorg je voor een stillere, maar ook voor een gepersonaliseerde omgeving voor jouw opdrachtgever. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd.

 

 

 

 

 

 

Inclusief een solide frame

Het textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes, 19 mm voor wandframes, 27 mm voor wand- of plafondframe, 44 mm voor dubbelzijdige toepassingen en 80 mm voor staande en hangende toepassingen. Bij het frame met LED-verlichting heb je een profiel van 55 mm breed.

 

 

Voorbeelden

 

Of wil je liever ander groot formaat wandbekleding? Lees onze nieuwsbrief van april 2021