Etched glasfolie, wat is het?

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

04 mei 2021
raamfolies

Je herkent het misschien wel. Je wilt wel het buitenlicht binnen hebben, maar niet de inkijk. Of het nu gaat om de privacy van een beneden woning in het centrum van een drukke winkelstraat, waar de mensen dagelijks tot vervelens aan toe naar binnen kijken, of dat u op een galerij woning woont, waar dagelijks vele mensen langslopen. Ook wanneer u in uw bedrijf of kantoorpand regelmatig overlast heeft van inkijkende passanten, dan hebben wij van zonwerende folie in huis om uw privacy op een duurzame en voordelige manier te verhogen. U kunt natuurlijk uw gordijnen dicht doen. Maar dan wordt het vaak direct donker in uw woning. Om jouw privacy te waarborgen hebben we een etched glasfolie die we kunnen leveren als ongeprint en geprint. Vrijwel ieder type raamfolie heeft inkijkwerende voordelen. Etched glasfolie wordt veelal verkocht onder de naam inkijkwerende folie of blinderende raamfolie. Afhankelijk van uw wensen hebben wij diverse type etched glasfolie beschikbaar, waarbij wij u uiteraard graag van advies voorzien.

Privacy

Een andere naam voor etched glasfolie is melkglasfolie. Het meest verkochte soort etched glasfolie met privacy verhogende eigenschappen is onze voordelige melkglasfolie. Etched glasfolie heeft veel weg van glas dat gezandstraald is. Voor een gegarandeerde privacy van uw woning of kantoor is onze etched glasfolie de oplossing. Het grote voordeel is dat u deze folie eenvoudig zelf probleemloos kunt aanbrengen.

De voordelen van etched glasfolie voor op uw ramen op een rijtje:

  • Voorkomt inkijk tot wel 100%
  • Verhoogt uw gevoel van privacy enorm
  • Vermindert de kans op inbraak enorm
  • Geeft uw ramen een luxe uitstraling
  • Uw interieur blijft langer mooi
  • De binnentemperatuur blijft lager
  • U bespaard direct op uw energiekosten

Zoals u kunt lezen heeft het enorm veel voordelen. Een andere naam voor etched glasfolie is melkglasfolie

Inspiratie?

Wilt u graag informatie over onze voordelige folie of een afspraak maken?

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]