Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

11 oktober 2021

De maand van de relatiegeschenken komt er weer aan.

De maand december wordt vaak gebruikt om je waardering te laten zien aan je relaties. Al val je wellicht beter op als je je klant in een andere periode van het jaar of vaker per jaar in de watten legt. Relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten en in alle prijsklassen. Bij Haas Reklame bedenken en maken we graag gepersonaliseerde geschenken, waardoor je net wat meer indruk maakt op je relaties. Bijna alles wat je aandacht geeft, groeit.

Waar moet je op letten bij een (gepersonaliseerd) relatiegeschenk?

Wanneer je de keuze maakt voor een relatiegeschenk, denk dan goed na wat je doelgroep is. Houdt daarom rekening met de volgende punten van een keuze:

  • Welke leeftijd heeft mijn doelgroep of relatie?
  • Wat is het geslacht van de doelgroep of relatie?
  • Welke interesses/hobby’s heeft mijn relatie?

Wanneer je deze vragen kan beantwoorden, zal het gemakkelijker zijn om een gericht relatiegeschenk te zoeken. Daarnaast moet het geschenk functioneel zijn en kan het geregeld gebruikt worden door de ontvanger. Of gebruikt worden om van te genieten. Is dit niet het geval? Dan zal het vaak aan de kant worden gelegd en in verloop van tijd in de prullenbak belanden. Kies een geschenk wat past bij je relatie dan zal het vaak gebruikt worden en komt jou naam telkens voorbij.

 

Duurzaamheid:

 

Aangezien voor veel mensen en bedrijven duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kun je daar je relatiegeschenk op aanpassen. We helpen je graag met het uitzoeken hiervan. Heb je vragen, opmerkingen of wil je advies? Dan kan je altijd contact met ons opnemen!

 

 

Kerstgeschenken: 

Juist dit jaar is het belangrijk om alvast op tijd na te denken over je kerstgeschenk voor je medewerkers of klanten. Door het gebrek aan grondstoffen zijn sommige artikelen slecht of beperkt leverbaar. Om niet mis te pakken zou ik aanraden om in de maand oktober je keuze te maken.

 

Hieronder een aantal leuke tips van Marjan:

 

1 of 2 goede flessen wijn zijn altijd mooi en lekker om te ontvangen. Dit kan in een mooie doos in de eigen huisstijl met een opvallend creatieve bedrukking. 1 fles wijn kan ook vervangen worden door een lekkere fles bier van een plaatselijke of regionale bierbrouwer. Zo steunen we de lokale ondernemers. Een flessenhanger of functionele opener kan een mooie toevoeging zijn. Waarmee je langer en vaker in beeld blijft.

 

Een chocolade letter in een gepersonaliseerde doosje. Met de naam van de ontvanger erop. En/of een persoonlijk gedicht erop. Dat is lekker en speciaal om te geven en te ontvangen.

 

Of laat je eigen kerstkaarten ontwerpen en maken. Zo ben je uniek en val je op tussen de andere kerstkaarten. Met foliedruk kunnen we deze kaarten er nog meer uit laten springen. Maar ook voor standaard kerstkaarten ben je bij ons op het juiste adres. Vanaf nu is het kerstkaarten inspiratie boek al te zien bij ons in de showroom. En natuurlijk geven we het graag ook even af.

 

 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]