Chique gevelreclame voor KCS

Geschreven door:

Leon de Haas

Gepubliceerd op:

22 november 2021

Haas Reklame geeft KCS in Oudenbosch een nieuwe gevelreclame.

“Iedereen is lovend over onze chique gevelreclame

Een mooi uitgevoerde gevelreclame is de blikvanger van elk bedrijfsgebouw. Dat ontdekte KCS. Als finishing touch van een grote verbouwing werden de uitingen op het pand aan de Oudlandsedijk 6 in Oudenbosch vernieuwd. Voor deze klus werd een beroep gedaan op Haas Reklame. De reacties zijn overweldigend. “Ons gebouw heeft een moderne industriële uitstraling gekregen met een hele chique gevelreclame ”, vertelt inkoopmanager Marco Voet.

Dertig jaar geleden begon Karsten Cleanroom Systems (KCS) in Oud Gastel. Zij produceren cleanrooms voor de farmaceutische industrie. Zes jaar later verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Oudenbosch. Waar nu de KCS cleanrooms worden ontworpen en de componenten gefabriceerd. Deze componenten worden vervoerd naar de projectlocatie en daar tot cleanrooms samengesteld. In deze cleanrooms worden medicijnen (vaccines) gemaakt voor de wereldmarkt. “Vanuit Oudenbosch bedienen wij de Europese markt, terwijl ons KCS-zusterbedrijf in Shanghai de markt in het Verre Oosten bedient”, licht Marco toe.

Verbouwing

“Onlangs is ons kantoor uitgebreid en hebben we een hele verbouwing achter de rug. Daarop besloten we om net als het vernieuwde kantoor ook de volledige fabriekshal antraciet te kleuren. Daar moest dan ook een nieuwe moderne gevelreclame op komen”, legt de inkoopmanager uit.

Uitstekend advies

De keuze voor Haas Reklame lag voor de hand. “Haas Reklame verzorgt al lang de belettering van onze bedrijfswagens. Ik wist dat ze nog meer deden. Daarom hebben we ze ook gevraagd voor de gevelreclame”, aldus Marco. “Met Leon de Haas werkt dat heel prettig. Hij komt langs met voorbeelden en adviseerde ons als professioneel expert. Door Haas Reklame hebben onze fabriekshal en kantoor nu een strakke industriële gevelreclames., Passend bij een bedrijf actief in hightech-industrie. Ook werden prachtige binnenreclames aangebracht in ontvangsthal en design office.  Verder werden de kantoorramen voorzien van folie tegen inkijk in een mooie harmonie met de donkergrijze gevelkleur. Zowel ontwerp als uitvoering zijn prima geslaagd. We zijn zeer tevreden.”