Haas Reklame monteert groot formaat wandbekleding

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

07 april 2021
Sense Anywhere behang 1

“Een eyecatcher bij de entree van ons bedrijf”

Op de bovenverdieping van een fraai pand aan de Bergrand in Roosendaal is sinds kort SenseAnywhere gevestigd. Het gebouw voldoet aan alle eisen van het bedrijf dat automatische en draadloze temperatuurregistratie levert. Alleen die hoge, witte wand in de entreehal was een doorn in het oog. Samen met Haas Reklame werd een oplossing gevonden die van de wand meteen de eyecatcher van het pand maakt.

Sense Anywhere behang 2    Sense Anywhere behang 3 SenseAnywhere is sinds 2014 actief in de temperatuurmonitoring. “Voor elk bedrijf dat verplicht is om temperaturen te registreren kunnen wij de hard- en software leveren. Onze oplossingen zijn draadloos en de resultaten worden online opgeslagen”, licht operationeel manager Kim Heijnen toe. “Wereldwijd tref je onze producten aan in de food en de farmaceutische industrie. Momenteel worden onze sensoren in grote getalen gebruikt om in Duitsland de temperatuur van de opgeslagen coronavaccins te monitoren.”

Hoge wand

Het bedrijf was eerst gevestigd aan de Emmerblok in Oud Gastel. “Zes jaar geleden hadden we drie personeelsleden. Dat zijn er inmiddels zestien. Dat paste niet meer in dat pand”, aldus Kim. De zoektocht naar een toekomstgericht onderkomen leidde naar de Bergrand in Roosendaal. “We gebruiken de bovenverdieping die we helemaal hebben verbouwd. De inrichting is redelijk strak en minimalistisch met beton, zwart staal en veel glas. Achter de trap naar onze verdieping bevindt zich in de hal een hoge wand. Daarvoor zochten we een mooie, groene invulling die past bij de uitstraling van het gebouw.”

Uit één stuk

Dankzij een tip van de aannemer kwam SenseAnywhere in contact met Haas Reklame. “We leveren wandbekleding die uit één stuk bestaat. Daardoor heb je dus geen naden, wat bij behang wel het geval is”, legt Marjan de Haas uit. Het bevestigen van de wandbekleding is een zorgvuldig karwei. “We werken daarbij vaak in tweetallen, want het is best lastig om grote formaten in één keer op de muur te plakken. Onze wandbekleding kan tegen een stootje en is afneembaar met een doekje. Bovendien zijn onze materialen 100% veilig voor mens en dier. Ze bevatten geen gevaarlijke stoffen. Al onze materialen werken ook brandvertragend.” Haas Reklame heeft wandbekleding van Airtex, Sanotex, WalltexPro en MultiTexPro in haar assortiment. WalltexPro en MultiTexPro zijn exclusief verkrijgbaar bij het reclame- en productiebedrijf.

Bomen

SenseAnywhere koos voor bomen als design van de wandbekleding. “Zij brengen het groen waar we naar op zoek waren. Bovendien stralen ze rust uit. Door de hoogte van de wand is het effect van echte bomen gerealiseerd. Het lijkt net alsof je binnenstapt in een bomenrijke omgeving”, constateert Kim. “Iedereen vindt het ontzettend mooi. Het is ook al leuk als je voorbij het pand wandelt of fietst, dan zie je de wandbekleding al door de ruiten heen. Het is een absolute eyecatcher.” De operationeel manager is niet alleen blij met het eindresultaat, maar ook met de samenwerking met Haas Reklame. “De medewerkers zijn zeer kundig en waren heel precies. Ze hebben veel gefinetuned voordat ze zelf tevreden waren.” Ben je ook op zoek naar aankleding van wanden? Neem contact met ons op info@haas-reklame.nl of bel 0168-463233

Wil je meer lezen over textielframes lees hier onze blog

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]