25jaarhaasreklame bottom

   

25jaarhaasreklame bottom

 

 

 

Contact

Contactgegevens

Haas Reklame BV
Bedrijvenweg 3
4793 SK Fijnaart

T 0168 46 32 33
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

W www.haas-reklame.nl

Over ons

Over ons

Haas Reklame

 

[OPVALLEND CREATIEF]

Wapperende vlaggen aan de gevel, reclameborden, bijpassende autobelettering en een opvallende eigen huisstijl. Zo vormen wij samen met jou de visuele identiteit van jouw bedrijf. Voor elke vraag hebben wij een oplossing.

Ontwerp

Haas Reklame ontwerpt en creëert mogelijkheden waarmee jouw bedrijf maximaal opvalt. Van beginnende huisstijl en een krachtig logo tot het bewaken van bestaande huisstijl en het gebruik daarvan in reclame-uitingen. Met een creatieve invulling, jarenlange ervaring en veel enthousiasme geven wij jouw bedrijf de aandacht die het verdient.

Productie

Samen met jou zoeken we naar de juiste kleuren, materialen, formaten en vormen. We visualiseren de ideeën waarna we overgaan op de productie van de gewenste reclame-uitingen. Of het nu gaat om een compleet nieuw interieur met eigen behang, nieuwe autobelettering of printen op groot formaat. Bij Haas Reklame kan het allemaal. Een korte greep uit onze opties:

  • Gevelreclame
  • Autobelettering
  • Drukwerk
  • Groot formaat printen
  • Interieur
  • Beursinrichting

Montage

Hoge gevel? Wij regelen een hoogwerker. Geen licht bij je verlichte gevelreclame? Wij zorgen voor veilige stroom. Oude reclame van je bedrijfspand verwijderen? Wij demonteren het voor je. Zo regelen wij van begin tot eind dat jouw reclame zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Zowel op locatie als in onze eigen montagehal. 

Haas Reklame is gevestigd in Fijnaart en beschikt over een modern bedrijfspand dat is uitgerust met alle productiefaciliteiten die je bij een professioneel reclamebedrijf mag verwachten.