Meer weten over gevelrestyling?

Geschreven door:

Leon de Haas

Gepubliceerd op:

22 november 2021
IMG_8771 bedrijfswagen bestickering

Gevelrestyling: Veel kan met folie

De mogelijkheden van zelfklevende folies voor gebouwen worden door verbeterde producten steeds uitgebreider. Architecten en ontwerpers maken steeds meer gebruik van deze mogelijkheden bij nieuwbouw, verbouw of renovatie van gebouwen. Zelfklevende folies zijn op veel verschillende ondergronden direct aan te brengen, zijn zeer duurzaam en brengen geen rommel of tijdelijke “versperringen” met zich mee. Praktisch en kostenbesparend dus.

Pandwrap als gevelreclame

Raam bestickering word met XXL geveluitingen ingezet als onderdeel van promotiecampagnes. Ook voorzien wij gevels van decoratieve gevelbestickering om zo een positieve uitstraling naar de omgeving te creëren. Dergelijke mega visuals worden ook wel pandwraps genoemd.

LED-lichtbakken: Functioneel met allure

Functionaliteit heeft soms voorrang op creativiteit. Voor veel toepassingen is een lichtbak toereikend. Naast de veel voorkomende rechthoekige, ronde of ovale lichtbakken heeft u ook de keuze voor vrije vormen; bijvoorbeeld de contourvorm van uw logo. Naast deze standaard lichtbakken met kunststof plaat leveren wij ook een groot doeklichtbakken. Veel is hier in mogelijk.

NIEUW
Dibond lichtbakken
De enkel- en dubbelzijdige lichtbakken worden voorzien van doorgestoken of achterliggende verlichte logo’s en/of letters.

Freesletters en logo’s: Voor binnen en buiten

Uw logo of een tekst uitgevoerd in freesletters, gemonteerd tegen de gevel geeft een prachtige, luxe uitstraling. Het houdt de structuur van een gevel in stand, met name bij klassieke panden is het een gewilde optie. Freesletters zijn vaak aanvullende op doosletters of worden zelfs in combinatie met doosletters toegepast.
Speciale freesletters zijn ook onze lichtgewicht tempex letters waar u naast geveltoepassingen er ook een 3-D presentaties mee kunt realiseren. Met een speciale behandeling zijn deze ook goed buiten toe te passen. Met onze slagvaste coating kunt u er zelfs op staan.

NIEUW
RVS/INOX Freesletters

Wij lever n ook freesteksten in groot en zeer klein formaat RVS / INOX letters in diverse geslepen kwaliteit.

Freesletters met verlichting

Dunne transparantie kunststof freesletters worden meer ook voorzien van LED verlichting. Deze techniek geeft een bijzondere look aan uw freesletters voor zowel binnen als buitentoepassing.

Neem contact op met Haas Reklame