Onze textiel retour voorwaarden zijn gewijzigd.

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

01 februari 2021
023901_103644_Preview printen

Wij gaan er vanuit dat de kleding die bij Haas Reklame worden ingekocht bestemd is voor eindgebruik. Het kan natuurlijk voor komen dat er een reden is om uw aankopen te retourneren.

Met ingaande van 1 februari 2021 zijn zowel de voorwaarden als de werkwijze van onze Retourservice gewijzigd. We hebben de belangrijkste wijzigingen voor u hieronder op een rijtje gezet.

  • Heeft u artikelen die u wilt retourneren, dan vragen wij u om uw aanvraag aan te melden via e-mail marjan@haas-reklame.nl
  • Uw retourzending dient te worden aangemeld binnen een termijn van 5 weken na factuurdatum, zodat bij goedkeuring de goederen binnen 8 weken na factuurdatum bij ons ontvangen zijn.
  • Voor verwerking van uw retour rekenen wij 8% retour kosten over het oorspronkelijke inkoopwaarde van het artikel. Uiteraard berekenen wij geen retour kosten indien de oorzaak van de retour bij Haas Reklame ligt (defect, inpakfout, etc.).

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]