Van Driel ziet er tiptop uit dankzij nieuwe bedrijfskleding

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

29 juni 2021
Van driel

Van Driel Landschapsbeheer ziet er tiptop uit dankzij nieuwe bedrijfskleding

“De kleding zit comfortabel, is stevig en ziet er prachtig uit”

De medewerkers van Van Driel Landschapsbeheer uit Oudemolen zijn voortaan nog beter herkenbaar. Zij zijn onlangs in nieuwe bedrijfskleding gestoken, gerealiseerd door Haas Reklame. “De kleur en kwaliteit waren zeer belangrijk”, vertelt Marjan de Haas. “Als bedrijf koop je immers kleding dat tegen een stootje moet kunnen en waarin je medewerkers er netjes bijlopen. Dat is zeker gelukt.”

Ruim vijftien jaar geleden maakte de familie Van Driel de overstap van veehandel naar landschapsbeheer. “Dat beheer doen we voornamelijk met schapen, maar sinds een jaar of drie à vier hebben we ook een tak met runderen. Die grazen op de Dintelse Gorzen”, vertelt Luc van Driel. “Momenteel hebben we tussen de 4000 en 5000 schapen rondlopen. Zeker de laatste jaren zijn we enorm gegroeid.”

Bedrijfskleding uitgebreid

Die groei zag het bedrijf ook terug in het aantal medewerkers. “Op dit moment hebben we elf vaste krachten”, aldus Luc. “De bedrijfskleding die we hadden bestond alleen uit truien en T-shirts. Dat hebben we vernieuwd en uitgebreid met sweaters, softshelljassen, winterjassen, mutsen voor in de winter en petten voor in de zon”, somt Luc op. “De kleding moet sowieso comfortabel zitten. Onze mensen zijn de hele dag buiten in de weer onder alle weersomstandigheden. De kwaliteit moet ook goed zijn. Je wil niet dat de kleding snel stuk gaat. Voor ons is bovendien de uniforme uitstraling belangrijk. Mensen moeten meteen kunnen zien dat het onze medewerkers zijn die bij de schapen aan het werk zijn. Als kleurstelling hebben we een grijze ondergrond met ons logo in een turquoise kleur. Dat zie je in alles terug, dus ook in onze bedrijfskleding. Dat geeft herkenbaarheid en het ziet er netjes uit.”

Samenwerking

De samenwerking met Haas Reklame is volgens Luc eveneens netjes verlopen. “Voor de bedrijfskleding ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden in de buurt. Ik kwam als eerste uit bij Haas Reklame. Marjan heeft ontzettend goed met ons meegedacht. Daar ben ik zeer tevreden over. Ook reageert ze nog dezelfde dag op een vraag. Die werkwijze hanteren wij ook en dat vind ik wel zo fijn.”

Na 15 jaar hebben we afscheid genomen van onze oude kledingpers en is er sinds een aantal maanden een nieuwe pneumatische pers zegt Marjan. De kwaliteit van de transfer op het shirt moet optimaal zijn. En dat kunnen we nu beter aanbieden.
Bij Haas Reklame kan je geadviseerd worden van alle merken. Toch heb ik zo mijn voorkeuren op gedaan in de laatste jaren en die probeer ik zo eerlijk mogelijk uit te leggen aan de klant. Het leukte is om samen tot een optimaal resultaat te komen.

Bij Haas Reklame kan je terecht voor flextransfers, digitale transfer opdruk, sublimatie druk,  zeefdruk transfers en borduring.

We werken met merken als Santino, Clique, FHB, Havep, James&Nicolson, Tricorp, Jobman, Printer, en nog vele andere merken.

Wil je een afspraak maken? bel ons op  0168-463233 of via de mail, vul dan hier het formulier in.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]