Zonwerende folies

Geschreven door:

Marjan de Haas

Gepubliceerd op:

16 april 2021
Foto Solar grey interior

Zonwerende folies

Zonlicht / UV straling die uw huis of kantoor binnen schijnt, zal binnen een mum van tijd het interieur zoals, etalage artikelen, meubels, gordijnen en vloerbedekking ernstig verkleuren.
De inwerking van zonlicht kan zeker na een aantal flink zonnige dagen lijden tot verkleuring. Met zonwerende folie op de binnen of buitenzijde van uw ramen zorgt u ervoor dat schadelijk zonlicht geen meer kans krijgt en er geen verkleuring meer zal plaatsvinden.

 

Product toepassingen architectural

Een van de meest gestelde vragen welke wij ontvangen is of het product geschikt is voor binnen- of buitenmontage. En uiteraard over welke eigenschappen het product beschikt. Klik hier voor een handig overzicht Product toepassingen_architectural dat u kan helpen de juiste folie te kiezen.

Foto ramen

 

 

 

Veiligheidsfolies

Haas Reklame heeft een groot assortiment aan Madico veiligheidsfolies. Deze folies worden toegepast om persoonlijk letsel en materiële schade te voorkomen.

De meeste bedrijven/verzekeringsmaatschappijen stellen bepaalde voorwaarden omtrent de veiligheid van objecten. De folies van Madico voldoen dan ook aan de onderstaande EN normen.

Foto schema veiligheids folie

 

 

 

Voedselindustrie

Elke ruit of spiegel in de omgeving van een voedingsmiddel productieproces vormt een risico. Glasbreuk heeft glassplinters of glasdeeltjes tot gevolg. En het is rampzalig voor de gezondheid als die in het product terecht zouden komen.

Haas Reklame adviseert om de CL400 folie toe te passen om glas splinterveilig te maken. Deze transparant heldere folie beschikt over de EN12600 norm en voldoet tevens aan de HACCP normering.

Graffiti Free

De Graffity Free 400 en 600 mill beschermt het glas niet alleen tegen graffiti maar ook tegen krassen. De folie kan zowel op glas als kunststof worden aangebracht en is transparant en helder van kleur. Bovendien heeft de folie ook een UV-werende functie.

De Graffity film, ook wel anti vandalisme film genoemd, wordt vaak toegepast op ramen van bussen, treinen, trams, metro’s en ook op etalages, deuren en vitrines. De lijmlaag van het folie is semi-permanent en dus is het folie gemakkelijk te vervangen. Bovendien is de film onderhoudsvrij en kunnen de ramen op normale wijze worden gereinigd.

 

Doorval beveiliging

De Madico CL400, CL600, CL700 en CL800 zijn zeer geschikt om toe te passen op bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Het product voorkomt dat er glassplinters in het rond vliegen in geval van glasbreuk.

 

Inspiratie: